Mi donosimo zadovoljstvo

Naše usluge

Orjentisani ka stalnom napredovanju, tehnološkom usavršavanju, traganju za inovacijama i ulaganju u stručne kadrove želja nam je da naša Kompanija postane sinonim za kvalitet u metalnoj industriji.

Obrada metala i plastike

Tradicija poslovanja.

METALREZ_masina_photo01

Usluge koje nudimo u sklopu obrade materijala su:

Sve na jednom mestu! Od vaših ideja do finalnih proizvoda. Možda su vama potrebne samo usluge? Tu smo za vas – pouzdan partner.

Zahvaljujući bogatom dugogodišnjem iskustvu i stručnoj osposobljenosti naših zaposlenih, spremni smo pružiti celokupnu uslugu, počevši od izrade projekta, preko odabira materijala do finalne izrade i testiranja raznovrsnih alata za vašu proizvodnju.

Rezanje metala

Naša specijalnost!

Trudimo se da zadovoljimo i najzahtevnije kupce, prateći najnovije tehnologije i permanentno ulažući u znanje.

Rezanje metala jedan je od temeljnih postupaka obrade metala od koga zavisi dalji razvoj proizvoda. Samim tim ovaj postupak treba da bude precizno i profesionalno odrađen. Pružamo precizno, kvalitetno i brzo rezanje limova, inoxa i aluminijuma uz pomoć modernih CNC mašina.

Nudimo vam rezanje metala: gasom, plazmom i laserom.

METALREZ_laser_usluge

Metalrez vaš partner

Zbog čega je dobro poslovati sa nama?

garantujemo kvalitet

Sve što radimo radimo kvalitetno. Kvalitetan proizvod je isto što i zadovoljstvo klijenta. Zato uvek osiguravamo da krajnji proizvod bude izuzetan.

Težimo progresu

Neprestano pratimo, analiziramo i primenjujemo nove trendove koji se odnose na tehnologiju i proizvode. Težimo i da razvijamo naše zaposlene prepoznajući njihov potencijal.

Poštujemo rokove

Vreme je više od novca! Naši klijenti nikada ne kasne zbog nas. Naše iskustvo i efikasnost poslovanja su garant naše sigurne realizacije.

Pouzdani smo

Razvijamo komunikaciju sa svim zainteresovanim stranama. Odgovorno ponašanje i vođenje biznisa obezbedilo nam je poverenje i lojalnost klijenata.

Postanite naš klijent

Saradnja na obostrano zadovoljstvo.