o nama

Ko smo?

Profesionalci sa velikim iskustvom.

Metalrez

DOO

Zahvaljujući bogatom dugogodišnjem iskustvu i stručnoj osposobljenosti naših zaposlenih, spremni smo pružiti celokupnu uslugu, počevši od izrade projekta, preko odabira materijala do finalne izrade i testiranja raznovrsnih alata za Vašu proizvodnju.

Središte našeg poslovanja je zadovoljstvo naših kupaca i korisnika usluga, što postižemo istrajnošću na profesionalnosti, visokim standardima kvalitetom izrade i pouzdanosti naših proizvoda.

Na tim vrednostima zasniva se poslovni odnos sa mnogim našim partnerima kojima je firma Metalrez d.o.o. pouzdan partner u ostvarivanju poslovnih rezultata.

Zašto izabrati nas?

Bićete veoma zadovoljni.

METALREZ_majstor_800x1400

Firma Metalrez d.o.o. već dugi niz godina odgovara izazovima i najzahtjevnijih korisnika, izrađujući alate različitih namena, delove za mašine i proizvode.

Glavni cilj naše Kompanije je da isporučimo kvalitetan proizvod koji će zadovoljiti i najzahtevnije kupce.

Kvalitet

Zagarantovano. Svaki naš proizvod, ili usluga prepoznatljiva je po visokom kvalitetu. Bez ikakvih kompromisa!

Raznovrsnost

Kompletnom paletom usluga iz metalne industrije omogućavamo vam da na jednom mestu završite sve svoje planove. Na vreme!

Pouzdanost

Tokom višegodišnjeg iskustva i stotinama zadovoljnih klijenata stekli smo reputaciju pouzdanog i stabilnog partnera.

Integritet

Zahvaljujući vlastitim resursima u mogućnosti smo gotovo nezavisno delovati u ovoj oblasti i realizovati projekte od ideje do finala.

Sve naše usluge

Profesionalizam, pre svega.